Scumpire la biletul de călătorie pe ruta Strejnicu – Gara de Vest Ploiești. Curg nemulțumirile călătorilor pe rețelele de socializare

0
anunt-transport_1c80e.jpg

anunt-transport_1c80e.jpg

Scandalul legat de scumpirea, de la 1 februarie, a biletelor de transport intrajudețean a creat nemulțumiri în rândul prahovenilor. Mai nou, operatorul de pe ruta Strejnicu- Gara de Vest a anunțat că va practica un tarif nou, începând cu 1 februarie.

Anunțul operatorului de transport, cu privire la scumpirea care va intra în vigoare de la 1 februarie, i-a luat prin surprindere pe locuitorii din Strejnicu care au început să-și exprime nemulțumirea pe rețelele de socializare.

Citește și: După ce au scumpit simultan biletele, transportatorii din Prahova s-au înțeles și la abonamentele ”fără weekend”

Operatorul de transport care efectuează cursele pe ruta Strejnicu – Gara de Vest Ploiești a anunțat că, de la 1 februarie, ca urmare „a creșterii tuturor prețurilor” va intra în vigoare prețul de 3 lei/călătorie, iar abonamentul lunar va fi de 110 lei.

La scurt timp însă, au apărut, pe rețelele de socializare, critici la adresa unei astfel de măsuri.

„Care este motivul acestei scumpiri și a abonamentului?”, se întreb nev etiștii din Strejnicu, invocând faptul că, de la 1 ianuarie, carburantul s-a ieftinit, fapt care ar fi trebuit să conducă și la o reducere a tarifelor. 

„Trebuie făcut ceva oameni buni. Nu trebuie să acceptăm așa bătaie de joc”, susține un alt tânăr din Strejnicu , pe o rețea de socializare, invocând faptul că ruta Strejnicu – Gara de Vest Ploiești este de numai 3 – 4 km, iar în condițiile unei noi majorări nu se vorbește despre modificarea programului de transport. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here