gunoi_500de.JPG

Zona Muscel din Câmpina este considerată a fi una dintre cele mai curate din oraș. Teoretic! Practic, de ceva timp încoace, aproape că nu este săptămână în care să nu vedem imagini cu mizeria dusă acolo de către unii care profită că perimetrul n-are nicio cameră video, iar polițiștii locali se cam lasă așteptați…

Din păcate, din ce în ce mai multe persoane din Câmpina, dar și din împrejurimi, transformă zona Muscelului într-o adevărată groapă de gunoi.

În toamnă vă prezentam cum arată albia pârâului Câmpinița, unde persoane certate cu bunul-simț aruncaseră de la resturi din construcții, aparatură electronică defectă, până la scutece și alte resturi menajere. Vezi mai multe DETALII și IMAGINI 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Imagini cu gunoaiele din zonă au tot apărut pe rețelele de socializare, însă, zilele trecute, un câmpinean a suprins un maldăr de deșeuri, fiind surprins de faptul că o cantitate atât de mare de resturi nu a surprins pe nimeni, cel sau cei în cauză putând arunca fără probleme oricând, oriunde și orice doresc ei.

Și de această dată, revine întrebarea de ce nu sunt montate niște camere de supraveghere în zonă, ținând cont că ar fi mai ușor de prins făptașii, dar și de prevenit astfel de situații.

Sursa foto: Răzvan T.

gunoi_634a4.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg