De ce ar mai plăti facturi la gunoi, când pe Muscel, în Câmpina, îl pot arunca în voie?!

0
gunoi_500de.JPG

gunoi_500de.JPG

Zona Muscel din Câmpina este considerată a fi una dintre cele mai curate din oraș. Teoretic! Practic, de ceva timp încoace, aproape că nu este săptămână în care să nu vedem imagini cu mizeria dusă acolo de către unii care profită că perimetrul n-are nicio cameră video, iar polițiștii locali se cam lasă așteptați…

Din păcate, din ce în ce mai multe persoane din Câmpina, dar și din împrejurimi, transformă zona Muscelului într-o adevărată groapă de gunoi.

În toamnă vă prezentam cum arată albia pârâului Câmpinița, unde persoane certate cu bunul-simț aruncaseră de la resturi din construcții, aparatură electronică defectă, până la scutece și alte resturi menajere. Vezi mai multe DETALII și IMAGINI 

Imagini cu gunoaiele din zonă au tot apărut pe rețelele de socializare, însă, zilele trecute, un câmpinean a suprins un maldăr de deșeuri, fiind surprins de faptul că o cantitate atât de mare de resturi nu a surprins pe nimeni, cel sau cei în cauză putând arunca fără probleme oricând, oriunde și orice doresc ei.

Și de această dată, revine întrebarea de ce nu sunt montate niște camere de supraveghere în zonă, ținând cont că ar fi mai ușor de prins făptașii, dar și de prevenit astfel de situații.

Sursa foto: Răzvan T.

gunoi_634a4.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău