foto-salvamont-romania_59e76.jpg

Bărbatul a plecat de acasă încă din data de 17 ianuarie, dată la care salvamontiștii prahoveni au demarat căutarea acestuia. Din păcate, astăzi, bărbatul a fost găsit decedat în zona Valea Babei, la granița dintre Sinaia și Bușteni.

Echipa Salvamont Prahova - formația salvamont Sinaia a făcut descoperirea macabră. Bărbatul a fost găsit decedat în zona Valea Babei, la o săritoare.

Citește și: El este bărbatul căutat în Munții Bucegi, încă de ieri, de salvamontiști

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„ Deoarece operațiunea de recuperare a victimei s-ar întinde mult în noapte, existând un grad crescut de pericol pentru salvatorii montani, s-a luat decizia să se acționeze mâine dimineață. În funcție de condițiile meteo este posibilă solicitarea unui elicopter pentru transport”, a precizat Daniel Banu, șeful Salvamont Prahova.

La operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit vor interveni salvatori montani din echipele Salvamont Sinaia, Bușteni și Prahova.

„Zona este foarte accidentata, recuperarea este evaluata ca foarte dificila, timpul necesar recuperării și transportul victimei este estimat ca îndelung, astfel ca a fost luata decizia ca acțiunea salvamontiștilor pentru recuperarea victimei sa fie demarata mâine dimineață”, a precizat Salvamont România pe pagina de Facebook.

Sursă Facebook - Salvamont Prahova

salvamont-prahova-barbat_6beb3.jpg

Sursă FOTO/VIDEO - Facebook - Salvamont România - Salvamont Bușteni

foto-salvamont-romania_be17a.jpgfoto_fcfc9.jpg

salvamont-barbat-gasit-mort_5f4b8.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg