Salvamontiștii au reluat, pentru a cincea zi, căutările bărbatului dat dispărut în Munții Bucegi

0
barbat-disparut-prahova-muntii-bucegi_97c94.jpg

barbat-disparut-prahova-muntii-bucegi_97c94.jpg

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost dat dispărut pe 18 ianuarie, însă căutarea acestuia a fost demarată de salvamontiștii prahoveni cu o zi înainte. Marți, în a cincea zi în care au fost reluate căutările, Salvamont Prahova a solicitat sprijinul și colegilor de la Dâmbovița.

Bărbatul a plecat de acasă, din Bușteni, în data de 17 ianuarie, în jurul orei 12.30, fără a comunica nimic cu privire la viitoarea destinație. Ulterior, în aceeași zi, acesta ar fi contactat telefonic familia, în jurul orei 14.00, fără însă a preciza zona în care se află. 

Citește și: El este bărbatul căutat în Munții Bucegi, încă de ieri, de salvamontiști

„Astăzi au fost reluate căutările pe văile de abrupt care coboară de la Platoul Bucegi spre Bușteni. Am vorbit și cu colegii de la Dâmbovița să efectueze căutări pe traseul de la Platoul Bucegi spre Peștera, care aparține de județul vecin. Căutările sunt dificile, având în vedere că la altitudini de peste 1600 – 1700 m este zăpadă, iar condițiile meteo nu sunt prietenoase”, a declarat Daniel Banu, șeful Salvamont Prahova. La acțiune participă și echipaje ale Salvamont Bușteni.

„Au demarat căutările și pe raza județului Dâmbovița, la granița cu Prahova. Este posibil ca persoana să fi vrut să coboare de pe Platoul Bucegi spre Piatra Arsă și, din cauza zăpezii, să fi deviat de la traseu, pe raza județului Dâmbovița”, a precizat Deaconescu, șeful Salvamont Dâmbovița. 

Sursă foto: Facebook – Salvamont Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău