barbat-disparut-prahova-muntii-bucegi_97c94.jpg

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost dat dispărut pe 18 ianuarie, însă căutarea acestuia a fost demarată de salvamontiștii prahoveni cu o zi înainte. Marți, în a cincea zi în care au fost reluate căutările, Salvamont Prahova a solicitat sprijinul și colegilor de la Dâmbovița.

Bărbatul a plecat de acasă, din Bușteni, în data de 17 ianuarie, în jurul orei 12.30, fără a comunica nimic cu privire la viitoarea destinație. Ulterior, în aceeași zi, acesta ar fi contactat telefonic familia, în jurul orei 14.00, fără însă a preciza zona în care se află. 

Citește și: El este bărbatul căutat în Munții Bucegi, încă de ieri, de salvamontiști

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Astăzi au fost reluate căutările pe văile de abrupt care coboară de la Platoul Bucegi spre Bușteni. Am vorbit și cu colegii de la Dâmbovița să efectueze căutări pe traseul de la Platoul Bucegi spre Peștera, care aparține de județul vecin. Căutările sunt dificile, având în vedere că la altitudini de peste 1600 - 1700 m este zăpadă, iar condițiile meteo nu sunt prietenoase”, a declarat Daniel Banu, șeful Salvamont Prahova. La acțiune participă și echipaje ale Salvamont Bușteni.

„Au demarat căutările și pe raza județului Dâmbovița, la granița cu Prahova. Este posibil ca persoana să fi vrut să coboare de pe Platoul Bucegi spre Piatra Arsă și, din cauza zăpezii, să fi deviat de la traseu, pe raza județului Dâmbovița”, a precizat Deaconescu, șeful Salvamont Dâmbovița. 

Sursă foto: Facebook - Salvamont Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg