spitalul-judetean-ploiesti-accidente-victime_9aa37.jpg

Seria accidentelor rutiere a debutat încă de vineri când, pe șoselele din Prahova, au avut loc 14 evenimente rutiere, 10 victime fiind transportate la spital. Alte opt accidente s-au produs sâmbătă și duminică, șase persoane având nevoie de asistență medicală de specialitate.

Accidentele produse în ultimele trei zile au avut loc pe raza a 19 localități prahovene, respectiv Ploiești, Câmpina, Tinosu, Aricești Rahtivani, Bărcănești, Lipănești, Brazi, Băicoi, Valea Călugărească, Florești, Mărginenii de Jos, Sinaia, Gura Vitioarei, Măgurele, Tomșani, Măneciu, Păulești, Râfov (Palanca) și Bucov. 

De departe, cel mai grav eveniment a avut loc, sâmbătă dimineață, la Măgurele, patru persoane necesitând transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Accident grav în Măgurele. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat după impact

În urma impactului, conducătorul auto, un polițist în vârstă de 31 de ani, a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Floreasca din București. Acesta se afla în comă și prezenta un traumatism cranio-facial, fractură de femur și traumatism la ambele picioare.

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești au fost transportate alte trei persoane, respectiv un tânăr în vârstă de 19 ani, care prezenta un traumatism cranian și o plagă frontală, un bărbat în vârstă de 46 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial și o femeie în vârstă de 41 de ani care avea un traumatism cranio-facial.

Un alt accident grav a avut loc, sâmbătă, în satul Palanga, comuna Râfov, după ce un auto a acroșat un pieton. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și traumatism cranio-facial, dar și cu traumatism abdominal, precum și cu fracturi la ambele picioare, fiind transportat tot la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg