El este bărbatul căutat în Munții Bucegi, încă de ieri, de salvamontiști

0
barbat-disparut-muntii-bucegi-ipj-prahova_39f19.jpg

barbat-disparut-muntii-bucegi-ipj-prahova_39f19.jpg

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 19.30, despre faptul că numitul Androne Gheorghe Marius, în vârstă de 46 de ani, din Bușteni ar fi plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până la acest moment. 

Bărbatul este căutat, încă de ieri, de salvamontiști. Acesta ar fi plecat în mod voluntar în data de 17 ianuarie a.c. în jurul orelor 12:30, iar în jurul orelor 14.00 ar fi contactat ultima dată familia, telefonic, fără a se reuși comunicarea cu el ulterior. Până la acest moment persoana nu ar fi revenit la locuință.

Citește și: Căutările bărbatului rătăcit în Munții Bucegi au fost reluate. Salvamontiștii au solicitat sprijinul unui elicopter

Bărbatul are 1,80 m înălțime, aproximativ 90 kg, constituție robustă, fața ovală, brunet, ochi căprui, sprâncene arcuite și groase.

„La momentul dispariției, persoana purta cămașă crem cu albastru, pantaloni din stofă de culoare neagră, fiind încălțat cu bocanci. Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție”, a precizat IPJ Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău