barbat-ratacit-muntii-bucegi-cautari-salvamont-busteni_ca4e4.jpg

Bărbatul rătăcit în Munții Bucegi a sunat vineri seară la 112, însă nu a oferit informații cu privire la zona în care se află. După mai multe ore, căutările au fost sistate azi-noapte, dar au fost și reluate sâmbătă dimineață.

Salvamontiștii din Prahova sunt în alertă după ce un bărbat din Bușteni a sunat la 112 și a anunțat că s-a rătăcint pe munte. În primă fază, salvamontiștii au efectuat căutări pe Platoul Bucegi, iar mai apoi au încercat să-l găsească pe bărbat pe Jepii Mari.

Citește și: Bărbat rătăcit în Munții Bucegi. Operațiune de salvare dificilă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din păcate, din cauza condițiilor meteo dificile, dar și a terenului accidentat și lăsării întunericului căutările au fost sistate azi-noapte, dar au fost reluate în această dimineață.

„Pentru că vremea permite, am solicitat inclusiv sprijinul ca zona să fie supravegheată cu ajutorul unui elicopter. Căutările au fost reluate în această dimineață, începând cu ora 07.00, dar fără niciun rezultat”, a precizat Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Bușteni.

La căutări participă salvamontiștii din Bușteni, dar și din Sinaia și de la Salvamont Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Sursă- Facebook - Salvamont România - Dispeceratul Național

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg