Main-picture-1_b5d19.jpg

Înainte de susținerea examenului scris, candidații la admiterea organizată de Școala de Pompieri „Pavel Zăgănescu“ de la Boldești Scăeni au avut de trecut două probe eliminatorii. Una dintre ele, cea sportivă, a fost cea care i-a încurcat pe aproape jumătate dintre concurenți.

Dintre cei 1075 de concurenți care aspirau să intre pe unul dintre cele 300 de locuri scoase la concurs la admiterea din ianuarie 2020, doar 546 au reușit să rămână „în cărți“. Ceilalți au picat la probele eliminatorii: contravizita medicală și proba sportivă.

Deși este primul an în care fetele au putut concura de la egal la egal cu bărbații, dintre cele 96 înscrise, doar șase au reușit să realizeze fără traseul tehnico-aplicativ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Concurenții care au trecut de proba „de foc“ mai au de trecut și de examenul scris, ce se va desfășura duminică, 19 ianuarie. Tot duminică, spre după-amiază sau chiar seara, vor fi afișate și rezultatele. Examenul de admitere la Pompieri este susținut la Matematică (M2).

Dintre cele 300 de locuri, 25 sunt pentru maiștri militari auto, iar 275 pentru specializarea subofițeri de pompieri și protecție civilă.

Durata cursurilor este de zece luni.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursahttp://www.scoaladepompieri.ro/

Main-picture-1_4bd29.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg