Incendiul de la fabrica de saltele din Urlați a fost stins. Patru echipaje de pompieri rămân în zonă

0
incendiu-fabrica-saltele-focul-a-fost-stins_20e63.jpg

incendiu-fabrica-saltele-focul-a-fost-stins_20e63.jpg

Incendiul violent de la fabrica de saltele din Urlați a izbucnit, marți noapte, iar din cauza fumului degajat aproximativ 50 de persoane din localitate au fost evacuate. 

Focul s-a manifestat generalizat la o hală de producție și de depozitare saltele. ISU Prahova a transmis imediat și un mesaj RO-ALERT pentru populație, iar aproximativ 50 de persoane au fost evacuate ca măsură preventivă din cauza propagării fumului la un bloc și la mai multe case.

Misiunea de stingere a incendiului a fost una dificilă din cauza cantităților mari de materiale combustibile. În zonă se aflau utilaje, două tiruri, două autoutilitare, dar și saltele, bureți, butoaie cu diluanți și adeziv. Intervenția a durat mai bine de 11 ore, timp în care pompierii militari au reușit să localizeze incendiul astfel încât acesta să nu se extindă la clădirile din vecinătate.

În această dimineață, ISU Prahova a anunțat că, la ora 10.00, a fost lichidat incendiul. „Se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative cu patru echipaje de stingere”, a precizat ISU Prahova.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 1500 mp.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău