Anchetă internă la TCE Ploiești după ce hoții au furat o pubelă cu troleibuzul

0
furt-pubela_fab29.jpg

furt-pubela_fab29.jpg

Să furi o pubelă și să folosești ca mijloc de transport un troleibuz este greu de imaginat că se poate întâmpla, însă imaginile surprinse cu o cameră video dovedesc contrariul. Conducerea TCE Ploiești a anunțat că va fi demarată o anchetă internă. 

Conducerea TCE Ploiești susține că fapta ar fi avut loc în urmă cu două luni însă a aflat despre icident de abia astăzi când imaginile au fost postate de Observatorulph.ro.

Citește și: VIDEO: ”Jaful secolului” la Ploiești. Au furat o pubelă de gunoi cu troleibuzul

„Astăzi am aflat de eveniment că ar fi avut loc în urmă cu două luni. Eu am aflat astăzi când informațiile au apărut în Observatorulph.ro. Se pare că șeful de la Troleibuze știa despre incident, pentru că la scurt timp s-a prezentat un echipaj de Poliție pentru efectuarea de cercetări. Mâine va fi declanșată o anchetă internă la TCE. Cert este că șoferul TCE a fost identificat. Ancheta internă va fi demarată pentru că, potrivit imaginilor, troleul a oprit într-o altă zonă decât stația TCE, lucru care este interzis și este considerată abatere de serviciu. În ceea ce privește complicitatea sau, din contră, nevinovăția cu privire la furtul pubelei acest lucru va fi stabilit de Poliție”, a precizat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești. 

Reamintim faptul că în cauză a fost întocmit un dosar penal care are ca obiect infracțiunea de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru tragerea la răspundere a autorului faptei. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău