tineri-retinuti-ipj-prahova_edcbf.jpg

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Poliție Ploiești au efectuat cinci percheziții domiciliare pe raza municipiului, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință și al unui furt dintr-o societate. Potrivit IPJ Prahova, doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. 

Din cercetări, potrivit IPJ Prahova, au rezultat indicii că, în luna decembrie 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns prin efracție într-o locuință și într-o societate, de unde ar fi sustras mai multe obiecte și bunuri de valoare.

Două persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 4.000 de lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma perchezițiilor efectuate, doi ploieșteni în vârstă de 20, respectiv 22 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere legală.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg