comandament_3521b.jpg

Prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, a convocat, luni, o ședință extraordinară a Centrului local de combatere a bolilor Prahova, dar și una a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Prahova.

Autoritățile județene au aprobat două hotărâri cu privire la Planul de activități al CJSU Prahova în anul 2020, respectiv Regulamentul de organizare și funcționare al CJSU Prahova în anul 2020, potrivit Prefecturii Prahova.

Totodată, în cadrul CLCB, membrii au luat act și au aprobat măsurile ce se impun în cazul mai multor focare de pestă porcină africană (PPA), confirmate prin analize de către DSVSA Prahova și IDSA București.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Trei noi focare de pestă porcină africană în Prahova. Boala a fost confirmată și la un porc dintr-o gospodărie din Puchenii Mari

Un focar de pestă porcină africană a fost confirmat pe fondul de vânătoare 12 Râfov, la un mistreț vânat. Un al focar a fost confirmat pe fondul de vânătoare 36 Cosmina după ce au fost depistați patru mistreți morți, iar ultimul focar a fost confirmat în gospodăria unui cetățean din satul Odăile, comuna Puchenii Mari. 

foto: Prefectura Prahova

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg