„Gropițele“ revin pe arterele din Câmpina. Strada Muscelului se transformă iar într-o capcană pentru șoferi FOTO

0
20200112_144444_27496.jpg

20200112_144444_27496.jpg

Plombare cu termen limitat! Cam așa stau lucrurile cu unele străzi din Câmpina, care anul trecut deveniseră aproape impracticabile și pe care municipalitatea le-a „rezolvat“, aruncând niște găleți de bitum. Una dintre ele este strada Muscelului.

O stradă de aproape 1,3 km reabilitată într-un an, alte lucrări de „cârpeală“ făcute într-o mare grabă la sfârșit de 2019, multe promisiuni și căutări de vinovați în alte părți. Este imaginea de ansamblu a lucrărilor la infrastructura rutieră din Câmpina în anul care tocmai s-a încheiat.

Anul acesta, unul electoral fiind, așteptăm ceva mai mult „hei-rup“ și, cine știe, poate se întâmplă și minunea ca proiectul de reabilitare integrală a Căii Doftanei să fie demarat.

Până la visuri de asemenea amploare, facem un popas la realitatea cu care se confruntă zeci de familii care locuiesc pe strada Muscelului, cărora li se adaugă și șoferii care tranzitează zona zilnic. Strada n-a arătat niciodată prea bine, anul trecut a avut o perioadă în care-ți rupeai mașina în craterele de aici. Și, în curând, sunt toate șansele ca situația să se repete, ținând cont că plombele turnate au început să se macine, iar cu fiecare zi tot mai apare câte-o fisură pe această stradă. Despre trotuare, situația este aceeași de ani buni: denivelate, cu gropi, borduri sparte… 

Artera se intersectează cu strada Bobâlna și este folosită de cei care merg spre Telega, Brebu, Valea Doftanei, dar și de către cei care folosesc varianta ocolitoare a municipiului pentru a evita aglomerația și semafoarele din centrul orașului.
Iar problemele au apărut fără să avem vreo iarnă grea, cu ninsori, care să fi presupus răspândirea de materiale antiderapante care ar fi unul dintre principalii factori de deteriorare a covorului asfaltic.

Dacă vom găsi și în rezolvarea acestei probleme același elan pe care l-am văzut pe final de an când mai toată Câmpina intrase în șantier, rămâne de văzut din răspunsul pe care-l așteptăm de la municipalitate privind programul de reabilitare a infrastructurii stradale.

Foto:

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău