Un profesor apreciat al Colegiului „Mihai Cantacuzino“ din Sinaia a murit la numai 45 de ani

0
main_f6441.JPG

main_f6441.JPG

Elevii, profesorii și toți cei care l-au cunoscut pe Mihai Comșea, profesor de Georgrafie, au fost șocați de vestea dispariției fulgerătoare. Profesorul urma să împlinească, în aprilie, 46 de ani, era titular al Colegiului „Mihail Cantacuzino“ din Sinaia, unde a predat ani buni, iar din anul școlar 2017-2018 era detașat la un liceu din Gherla, județul Cluj.

Colegii de breaslă, mulți dintre ei și prieteni ai dascălului, nu-l știau bolnav. Unii l-au întâlnit chiar recent, la Revelion, unde l-au regăsit așa cum îl știau: vesel, jovial.

Însă în seara zilei de 9 ianuarie, inima profesorului a încetat să mai „călătorească“ aici, pe Pământ, lăsând în urma lui o durere imensă.

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, cantacuzinilor… și nu numai nouă…
În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea plecării tale… pentru că timpul nu a mai avut răbdare…

Drum lin, Mihai…
Condoleanțe familiei!
Veșnic in inimile noastre!”, este mesajul postat de colegii de breaslă din Sinaia, pe pagina de facebook a Colegiului „Mihail Cantacuzino“.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Sfântul Apostol Andrei din Cartierul Platou Izvor Sinaia pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc luni la Comarnic, locul natal al lui Mihai Comșea.

Sursa foto: facebook CMC Sinaia

mihai_comsea_62b10.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău