main_f6441.JPG

Elevii, profesorii și toți cei care l-au cunoscut pe Mihai Comșea, profesor de Georgrafie, au fost șocați de vestea dispariției fulgerătoare. Profesorul urma să împlinească, în aprilie, 46 de ani, era titular al Colegiului „Mihail Cantacuzino“ din Sinaia, unde a predat ani buni, iar din anul școlar 2017-2018 era detașat la un liceu din Gherla, județul Cluj.

Colegii de breaslă, mulți dintre ei și prieteni ai dascălului, nu-l știau bolnav. Unii l-au întâlnit chiar recent, la Revelion, unde l-au regăsit așa cum îl știau: vesel, jovial.

Însă în seara zilei de 9 ianuarie, inima profesorului a încetat să mai „călătorească“ aici, pe Pământ, lăsând în urma lui o durere imensă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă, cantacuzinilor... și nu numai nouă...
În acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea plecării tale... pentru că timpul nu a mai avut răbdare...

Drum lin, Mihai...
Condoleanțe familiei!
Veșnic in inimile noastre!”, este mesajul postat de colegii de breaslă din Sinaia, pe pagina de facebook a Colegiului „Mihail Cantacuzino“.

Trupul neînsuflețit a fost depus la capela Bisericii Sfântul Apostol Andrei din Cartierul Platou Izvor Sinaia pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu. Înmormântarea va avea loc luni la Comarnic, locul natal al lui Mihai Comșea.

Sursa foto: facebook CMC Sinaia

mihai_comsea_62b10.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg