Screenshot_29_bd7de.png

11 loturi de casă sunt disponibile, în acest moment, pentru tinerii din comuna Râfov care vor să-și construiască locuința în localitatea natală.

Primăria comunei Râfov anunță că în perioada următoare se vor atribui primele loturi de teren pentru casă și în acest sens îi așteaptă pe doritori să depună cereri pentru a primi un lot de teren, dacă îndeplinesc condițiile legii.

În prima fază este vorba de 11 loturi. Primăria Râfov urmează să ofere circa 50 de loturi de teren prin intermediul legii nr. 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuințe proprietate personală.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tinerii interesați sunt așteptați la sediul Primăriei pentru completarea și depunerea cererilor precum și pentru orice fel de alte informații referitoare la atribuirea loturilor.

Screenshot_29_bd7de.png

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg