Curtea de Apel Ploiești a solicitat, la finele anului trecut, prelungirea contractului de închiriere a spațiilor din Palatul Culturii

0
curtea-de-apel-ploiesti_66aa7.jpg

curtea-de-apel-ploiesti_66aa7.jpg

Lucrările la Palatul Justiției din Ploiești au demarat în urmă cu mai bine de 20 de ani. Aici ar fi trebuit să se mute Curtea de Apel Ploiești și Tribunalul Prahova. La finele anului trecut, Consiliul Județean Prahova a aprobat o nouă prelungire a contractului de închiriere pentru spațiile din Palatul Culturii.

Curtea de Apel Ploiești a solicitat, la finele lui 2019, prelungirea contractului de închiriere pentru spațiile din Palatul Culturii, respectiv până la data de 31.12.2020. Lucru care s-a întâmplat de altfel, la ultima ședință a Consiliului Județean Ploiești.

De-a lungul timpului au existat mai multe termene de finalizare pentru viitorul Palat de Justiție, care ar urma să aibă aproximativ 20.000 de mp.

Citește și: Un nou termen de finalizare pentru Palatul Justiției din Ploiesti

La începutul anului 2019, termenul de finalizare a lucrărilor la Palatul Justiției era de 30 august 2019, iar ulterior a fost prelungit la 31 decembrie 2019. Numai că, la fel ca de fiecare dată, termenele de finalizare au fost, din nou, amânate. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău