primaria_sinaia_baea1.JPG

Plata taxelor este la un click distanță pentru sinăieni. Cei care au o proprietate în orașul de pe Valea Prahovei nu mai trebuie să facă drumuri până la Primăria Sinaia pentru a-și achita dările anuale, ci le pot achita online, prin platforma www.ghiseul.ro

Acest mod poate fi utilizat de absolut toți contribuabilii sinăieni.Condiția este să aibă un cont bancar, un dispozitiv conectat la internet și să se înregistreze pe platforma www.ghiseul.ro.

Sumele datorate pot fi vizualizate accesând sistemul electronic de informare privind taxele și impozitele locale eTAX, la adresa www.primaria-sinaia.ro/etax.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Indiferent că optează pentru plata on-line, fie pentru cea clasică, toți cei care-și vor lichida aceste dări până la 31 ianuarie vor beneficia de un un discount de 10%.

Valoare taxelor și impozitelor pe care le au de plătit sinăienii în 2020, a fost adoptată în decembrie 2019, prin ședință de Consiliu Local, și poate fi consultată AICI 

Foto: 

taxe_online_423fd.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg