Un loc de alimentare cu apă din Câmpina, un adevărat focar de infecție

0
main_cfc30.JPG

main_cfc30.JPG

Exasperată că autoritățile locale nu iau măsuri, o câmpineancă a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care arată mizeria aruncată la șipotul de pe strada Voila. Femeia speră ca prin mediatizarea focarului de infecție de aici, reprezentanții Protecției Mediului și Direcției de Sănătate Publică să se sesizeze și să ia măsuri, pentru că de la reprezentanții locali nu mai are nicio speranță. 

Filmarea realizată în perimetrul de unde mii de câmpineni s-ar alimenta cu apă suprinde mizeria de aici. Din păcate unul dintre locurile care ar trebui să fie cele mai curate din municipiu a fost transformat de o serie de persoane certatea cu orice formă de bun-simț într-o groapă de gunoi. Pe lână resturi menajere, aici sunt aruncați și cadavre de animale. 

Sesizări au fost făcute către autoritățile locale, de rezolvarea se lasă așteptată.

„De ani de zile, la șipotul de pe strada Voila din Câmpina se aruncă gunoaie. S-au făcut mai mult de trei sesizări către Poliția Locală Câmpina, fără niciun rezultat. Primarul, consilierii și city-managerul se fac că nu știu, se fac că nu văd, de foarte mulți ani.

Din acest loc se presupune că lumea se alimentează cu apă. Această apă traversează mai multe curți. Până nu o să avem o epidemie de mai știu eu ce boli, ar fi bine să se ia măsuri. O cameră de supraveghere și atunci se rezolvă, zic, domnulele primar, domnulele city-manager! De asemenea, sunt aruncați toți câinii morți, bineînțeles omorâți de câte un șofer viteaz! Din păcate, acest cartier care plătește impozite foarte scumpe, dar este lăsat întotdeauna de izbeliște!

Poate se sesizează măcar Protecția Mediului! Și, poate, faceți un recensământ al cartierului să vedeți câte familii nu au contract cu Floriconul (n.r. operatorul de salubritate) și nu sunt racordate la apă! Așa, poate aflați și cine aruncă gunoiul de ani de zile în acest loc”, este comentariul câmpinencei care însoțește filmarea postată public pe mai multe pagini de pe facebook, inclusiv cea mai populară din Câmpina, unde inclusiv aleșii locali au activitate, în special, atunci când sunt criticați de cetățeni.

Sursa VIDEO: facebook Raluca Ionescu

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău