Screenshot_13_65932.png

23 de cupluri din comuna Puchenii Mari au fost celebrate la finalul lunii noiembrie de comunitatea locală pentru împlinirea a 50 de ani căsătorie.

Evenimentul a avut loc în Căminul Cultural din Pietroșani.

”Statornicia înseamnă toleranță, îngăduire, speranță la mai bine. Împreună poți rezolva mult mai multe lucruri decât de unul singur iar aceste 23 de cupluri din localitatea noastră reprezintă un exemplu de urmat pentru toți cei care se află la început de drum în căsnicie”, a declarat Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari și inițiatorul acestui eveniment devenit deja tradiție în localitate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la începutul anului și până în prezent, 48 de cupluri din comuna Puchenii Mari au ales să-și unească destinele și să își întemeieze o familie în interiorul comunității de aici.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg