foc-artificii-filipestii-de-padure_78579.jpg

Focul de artificii neautorizat a avut loc în zona parcării unui magazin de pe raza localității Filipeștii de Pădure. „Surpriza” pentru fiul său care își sărbătorea ziua de naștere s-a transformat, însă, într-un dosar penal.

Incidentul a avut loc în weekend, pe raza localității Filipeștii de Pădure. Polițiștii din cadrul Secției Rurale nr. 2 Florești au observat, pe raza satului Filipeştii de Pădure, un foc de artificii în zona parcării unui magazin.

„Deplasându-se la fața locului, au identificat mai multe persoane, printre care și un bărbat din satul Filipeştii de Târg, care a declarat faptul că fiul său îşi serbează ziua de naştere la un restaurant şi că i-a făcut surpriză un foc de artificii, ocazie cu care a aprins personal materialele pirotehnice”, a precizat IPJ Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numai că focul de artificii nu era autorizat. În cauză, potrivit IPJ Prahova, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii „infracțiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg