Avansări în grad, de 1 Decembrie, la Inspectoratul de Jandarmi Prahova

0
avansari-grad-1-decembrie_da5a6.jpg

avansari-grad-1-decembrie_da5a6.jpg

Un ofițer și 10 subofițeri au fost avansați în grad, de Ziua Națională a României, la IJJ Prahova. Totodată, în cadrul unei ședințe festive, au fost acordate 20 de atestate privind Semnul Onorific în Serviciul Patriei, pentru ofițerii și subofițerii care au împlinit 15, 20, respectiv 25 de ani în cadrul instituției.

Ziua Națională a României a venit la pachet cu o serie de avansări la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

„În cadrul unei ședințe festive organizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a avut loc acordarea de recompense pentru cadrele militare cu ocazia Zilei Naționale a României. Au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru un ofițer și 10 subofițeri, care îndeplinesc condiţiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate. Totodată, au fost înmânate un număr de 20 de Atestate privind Semnul Onorific În Serviciul Patriei pentru ofiţeri şi subofiţeri care au împlinit 15, 20, respectiv 25 de ani de vechime în cadrul instituţiei”, a precizat IJJ Prahova pe pagina de Facebook.

Sursă foto/text – Facebook – IJJ Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău