avansari-grad-1-decembrie_da5a6.jpg

Un ofițer și 10 subofițeri au fost avansați în grad, de Ziua Națională a României, la IJJ Prahova. Totodată, în cadrul unei ședințe festive, au fost acordate 20 de atestate privind Semnul Onorific în Serviciul Patriei, pentru ofițerii și subofițerii care au împlinit 15, 20, respectiv 25 de ani în cadrul instituției.

Ziua Națională a României a venit la pachet cu o serie de avansări la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova.

„În cadrul unei ședințe festive organizate la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova a avut loc acordarea de recompense pentru cadrele militare cu ocazia Zilei Naționale a României. Au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru un ofițer și 10 subofițeri, care îndeplinesc condiţiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate. Totodată, au fost înmânate un număr de 20 de Atestate privind Semnul Onorific În Serviciul Patriei pentru ofiţeri şi subofiţeri care au împlinit 15, 20, respectiv 25 de ani de vechime în cadrul instituţiei”, a precizat IJJ Prahova pe pagina de Facebook.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursă foto/text - Facebook - IJJ Prahova

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg