aurelian_soroceanu_a98b3.jpgSinăienii și toți cei care l-au cunoscut și-au luat rămas-bun de la unul dintre cei mai îndrăgiți profesori de Educație fizică. Aurelian Soroceanu s-a stins din viață sâmbătă, 30 noiembrie, la vârsta de 83 de ani.

A fost un îndrăgit antrenor care, începând din anii ’60, a îndrumat și susținut generații întregi de elevi. A fost un om stimat atât de colegi, cât și de toți cei care l-au cunoscut, cu care a colaborat sau și-a intersectat viața. A iubit sportul și l-a practicat până în ultimii săi ani de viața, fiind nelipsit de pe pârtiile din Bucegi.

„Cel mai inimos om, sportiv, Aurelian Soroceanu, a plecat la îngeri să ne vegheze!
Un exemplu pentru noi toți, mici și mari, nelipsit dintre noi la competițiile sportive! Vă vom păstra în inimile noastre alături de toate amintirile minunate pe care ni le-ați dăruit!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drum lin spre cer!!! Condoleanțe familiei!”, este mesajul postat pe pagina de facebook de membrii Clubului Sportiv Carpați Sinaia.

Foto: facebook CS Carpați Sinaia

aurelian_soroceanu_4ef56.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg