femeie-gasita-moarta_1ff4d.jpg

Descoperirea macabră a avut loc, joi după-amiază. O persoană a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor militari pentru deblocarea ușii la apartament. 

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Aleea Cătinei, din zona de nord a orașului, pentru deblocarea unei uși de la un apartament.

La fața locului, potrivit ISU Prahova, s-a deplasat un echipaj de la descarcerare. Din păcate, în apartament a fost descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 83 de ani, care nu prezenta urme de violență

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că femeia locuia singură în apartament. O vecină a sunat la 112. Aceasta a povestit că nu a mai văzut-o pe vecina sa încă de sâmbătă și că a sesizat un miros insuportabil când trece pe lângă ușa apartamentului.

La fața locului au ajuns inclusiv echipaje ale Poliției, în cauză urmând să fie deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg