adolescenti-disparuti-centru_26f54.jpg

Cei trei adolescenți, în vârstă de 15 ani, 16 ani și 18 ani, ar fi plecat din Centrul de Plasament Plopeni și nu au mai revenit.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați, miercuri seară, despre faptul că minorii au plecat din Centrul de Plasament și nu au mai revenit.  ar fi plecat de la Centrul de Plasament din localitate și nu a mai revenit.

Cei trei ar fi plecat în cursul acestei zile, în jurul orelor 19.30, fără aprobarea personalului și fără a se cunoaște destinația.

Adolescentul Vasile Denis Munteanu, în vârstă de 15 ani, are 1,65 m înălțime, aproximativ 60 kg, tuns scurt, păr de culoare șaten- roșcat, ochi căprui. La momentul dispariției purta geacă maro, pantaloni până la nivelul genunchiului, de culoare neagră, pantofi sport.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de-al doilea adolescent dat dispărut, Ionuț Samuel Petrescu, în vârstă de 16 ani,l are 1,65 m înălțime, aproximativ 80 kg, tuns scurt, păr de culoare șaten, ochi căprui. La momentul dispariției purta bluză de trening de culoare albastră, blugi de culoare albastră, pantofi sport albi.

Cel de-al treilea adolescent dat dispărut, Marian Gabriel Fugulin, în vârstă de 18 ani, are 1,75 m înălțime, aproximativ 65 kg, tuns scurt, păr de culoare șaten, ochi căprui. La momentul dispariției purta cămașă de culoare albastră, blugi de culoare albastră, pantofi sport gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoanele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg