breaza_07832.jpgStartul Sărbătorilor de iarnă este dat la Câmpina de pe 30 noiembrie, când este programată aprinderea iluminatului ornamental. Festivitățile vor continua și duminică, 1 decembrie, cu ocazia sărbătorii celor 101 ani de la înfăptuirea Marii Uniri.

Potrivit informațiilor furnizate de Primăria Câmpina, pe 30 noiembrie, acțiunile vor începe la 16:30, în Parcul Regele Mihai I, unde va avea loc obişnuitul concert de colinde, susţinut de micuţii artişti pregătiţi la Clubul Copiilor de către profesoarele Alice Botoacă şi Ruxandra Brezeanu.

Concertul se va încheia cu aprinderea iluminatului de sărbători şi înmânarea cetăţenilor a tradiţionalului grâu încolţit, pregătit de Serviciul Administrare Spatii Verzi Câmpina.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru duminică, 1 decembrie, câmpinenii sunt așteptați să participe la ceremoniile dedicate Zilei Naționale a României. Festivitatea va avea loc începând cu ora 12, în Parcul Trandafirilor, (intersecţia Bd.Carol I cu strada 1 Decembrie 1918).

După intonarea Imnul Naţional al României, vor avea loc oficierea serviciului religios, depunerea de coroane şi jerbe de flori, dar şi o paradă militară ( vor defila reprezentanţi ai Colegiului Militar „D. Cantemir” Breaza, Poliţiei Naţionale, Poliţiei Locale, Jandarmeriei, Inspectoratului Situaţii de Urgenţă) şi mijloace auto.

Sursa foto: facebook Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza

breaza_36de9.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg