tanar-dat-doisparut-prahova_5503e.jpg

Secția de Poliție nr.1 Ploiești a fost sesizată luni, 25 noiembrie, despre faptul că numitul Radu Adrian, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliu său din municipiul Ploiești și nu a mai revenit până la acest moment.

Se pare că tânărul ar fi plecat în cursul nopții de 24/25 noiembrie fără a comunica familiei destinația. Acesta are 1,70 metri înălțime, aproximativ 65 kilograme, păr șaten tuns scurt, ochi căprui și are un tatuaj la nivelul încheieturii mâinii drepte, reprezentând un text al cărui conținut nu se cunoaște, a precizat IPJ Prahova.

La momentul dispariției tânărul purta pantaloni negri, geacă din material textil de culoare neagră, căciulă închisă la culoare cu ciucure, încălțăminte sport de culoare negru cu alb.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliție”, este apelul Poliției.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg