Starea victimelor din accidentul produs, joi noapte, pe DN1A, la Măneciu

0
victime-accident-spitalul-judetean-ploiesti_7138a.jpg

victime-accident-spitalul-judetean-ploiesti_7138a.jpg

Accidentul rutier a avut loc joi noapte, pe DN1A, pe raza localității Măneciu, după ce un autoturism ar fi intrat în coliziune cu o dubiță.

Accidentul rutier s-a produs după ce, potrivit primelor date, șoferul unui autoturism, în care se aflau trei persoane, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo, ar fi pierdut controlul asupra direcției, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o dubiță. În accidentul rutier au fost implicate cinci persoane, care au necesitat asistență medicală la fața locului.

Citește și: Cum s-a produs accidentul de pe DN 1 A, la Măneciu. FOTO

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Alte două persoane, un bărbat în vârstă de 38 de ani și un tânăr în vârstă de 20 de ani, au refuzat transportul la spital.

Două dintre victimele transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, respectiv un tânăr în vârstă de 20 de ani și un altul în vârstă de 18 ani, au fost diagnosticate cu traumatism cranio-cerebral și traumatism abdominal.

O a treia victimă, un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești, prezenta un traumatism la mână și o fractură la picior. 

Tânărul de 18 ani și bărbatul în vârstă de 61 de ani au rămas internați la Spitalul Județean Ploiești, în timp ce tânărul în vârstă de 20 de ani, după acordarea de asistență medicală de specialitate, a plecat acasă. 

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău