gradinita-draganesti-front_04200.jpg

În această toamnă în satul Drăgănești, din comuna cu același nume, va fi dată în folosință o grădiniță modernă, în care s-au investit aproximativ două milioane de lei. 

Construirea unității școlare se înscrie într-un proiect finanțat din fonduri europene, prin Programul Național de Dezvoltare Rurală. Valoarea totală a acestuia este de 1 721 497,45 de lei. 

În prezent, construcția este finalizată în proporție de 80%, muncitorii lucrând în această perioadă la montarea acoperișului clădirii. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Construcția se va întinde pe o suprafață de 2672 de metri pătrați, cu acces la drumul local și posibiltăți de racordare la rețelele de alimentare cu energie electrică, apă, telefoni și gaze. 

Inaugurarea grădiniței ar urma să aibe loc în jurul datei de 15 noiembrie, însă acest termen poate varia în funcție de condițiile meteo, care vor permite sau nu, avansarea lucrărilor

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg