victime-spital-accidet-brazi_e2d7e.jpg

Accidentul rutier s-a produs, joi după-amiază, după ce un autoturism a intrat într-un pom. Trei tineri au ajuns, în stare gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

O persoană a sunat la 112 și a alertat autoritățile. La fața locului au mi multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță, dar și un echipaj SMURD.

În urma impactului, trei persoane au fost rănite, respectiv conducătorul auto și doi pasageri. Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Cum s-a produs accidentul grav pe pe DJ 101G, de la Brazi - FOTO

Este vorba despre o tânără în vârstă de 19 ani, care prezenta un traumatism toracic și fractură de femur, precum și de doi tineri, ambii în vârstă de 23 de ani. Unul dintre cei doi prezenta un traumatism cranio-facial și o plagă frontală, iar cel de-al doilea a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial și traumatisme la ambele picioare. 

foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg