incident-spital_f7035.jpg

Incidentele au avut loc, duminică dimineață, la două secții de votare din localitățile Podu Vadului și din Dumbrăvești. Două femei, care aveau calitatea de membri în secțiile de votare, au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Primul incident a avut loc la Podu Vadului, la 06.00. O femeia în vârstă de 70 de ani, membru în secția de votare, a leșinat. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul Serviciului de Ambulanță Prahova. Medicii ajunși la fața locului au constatat că femeia a suferit o criză de lipotimie, pe fondul tensiunii scăzute. Aceasta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Câmpina.

Un al doilea incident a fost semnalat la Dumbrăvești, unde, în jurul orei 10.00, unei femei, care avea tot calitatea de membru în secția de votare, i-a venit rău. De data aceasta, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ambele situații s-a procedat la înlocuirea persoanelor care au plecat la spital, fără a influența procesul electoral.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg