Alegeri prezidențiale 2019. Doi membri din secțiile de votare din Prahova au ajuns la spital

0
incident-spital_f7035.jpg

incident-spital_f7035.jpg

Incidentele au avut loc, duminică dimineață, la două secții de votare din localitățile Podu Vadului și din Dumbrăvești. Două femei, care aveau calitatea de membri în secțiile de votare, au avut nevoie de ajutorul medicilor.

Primul incident a avut loc la Podu Vadului, la 06.00. O femeia în vârstă de 70 de ani, membru în secția de votare, a leșinat. O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul Serviciului de Ambulanță Prahova. Medicii ajunși la fața locului au constatat că femeia a suferit o criză de lipotimie, pe fondul tensiunii scăzute. Aceasta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe de la Spitalul Câmpina.

Un al doilea incident a fost semnalat la Dumbrăvești, unde, în jurul orei 10.00, unei femei, care avea tot calitatea de membru în secția de votare, i-a venit rău. De data aceasta, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

În ambele situații s-a procedat la înlocuirea persoanelor care au plecat la spital, fără a influența procesul electoral.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău