vot_3e7b1.jpegSinaia și Bușteni au prezența aproape dublă față de media județeană. Rezultatele se datorează miilor de turiști care se află pe Valea Prahovei și au optat să meargă la urne la una dintre secțiile de aici. Și asta pentru că sunt conștienți că vor avea de petrecut ore bune în trafic, iar șansele de a ajunge la timp să voteze în localitățile de domiciliu sunt mici.

În Sinaia, potrivit raportărilor Biroului Electoral Central, la ora 13, dintre cei 9689 alegători înscriși pe listele permanente, 2533 se prezentaseră la urne, dar cifra a fost completată de alți 1500 de votanți înscriși pe liste suplimentare. Aici au fost 13 persoane care au solicitat urna mobilă. Cu cifrele indicate, adunate de la cele 12 secții de votare, Sinaia a atins la ora amintită un procent de prezență la vot de 42,13%.

În Bușteni, la cele opt secții s-au prezentat 2214 persoane dintre cele 8214 înscrise pe listele permanente, iar 1073 de alegători au votat pe listele suplimentare. Prezența a fost de 40,01%.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Azuga, în cele trei secții de votare, dintre cele 3971 persoane înscrise pe listele permanente, 895 au venit la urne, până la ora 13.00, iar alte 221 au votat pe liste suplimentare, înregistrându-se astfel o prezență de 28,10%.

Datele furnizate de Biroul Electoral Central privind prezența la urne sunt actualizate în timp real.
Ele pot fi urmărite pe https://prezenta.bec.ro/

Foto cu caracter ilustrativ

vot_fdb82.jpeg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg