Alegeri prezidențiale 2019. PSD Prahova solicită copii după listele suplimentare, pe motiv că sunt prea mulți turiști

0
sectie-votare_93f08.jpg

sectie-votare_93f08.jpg

Solicitarea vine, potrivit reprezentanților PSD Prahova, în contextul în care se constată un număr mare de persoane pe listele suplimentare, în localități care nu au potențial turistic.

„Am cerut tuturor membrilor să solicite copii după listele suplimentare. La alegerile europarlamentare, aproximativ 43.000 de persoane au votat pe liste suplimentare în Prahova. La Olari, care nu este o localitate turistică, 10 % dintre persoanele cu drept de vot care s-au prezentat la urne au votat pe listele suplimentare. Acum, sunt câteva localități unde se întâmplă același fenomen”, a precizat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Unul dintre exemplele date de președintele PSD Prahova este chiar Câmpina, unde, la ora 13.00, din totalul de 30.999 de persoane înscrise pe listele permanente, 7.568 s-au prezentat la urne. Alte 901 persoane au votat pe listele suplimentare, prezența la urne fiind de 27,32%.

Pe lista localităților cu un număr mare de persoane pe listele suplimentare figurează și Jugureni, dar și Drajna de Sus, potrivit președintelui PSD Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău