Plăcuțe de înmatriculare furate de la mașini la Mărginenii de Jos

0
furt-marginenii-de-jos_537dc.jpg

furt-marginenii-de-jos_537dc.jpg

Incidentul nefericit a avut loc în noaptea de joi spre vineri, când cinci locuitori din Mărginenii de Jos au constatat cu surprindere că hoții le-au furat plăcuțele de înmatriculare de la mașini.

Alerta s-a dat în jurul orei 02.00, când una dintre persoanele păgubite, care și-a parcat mașina în fața porții casei, a constatat că a rămas fără numerele de la mașini. Același lucru i s-a întâmplat și unui alt vecin.

„Am lăsat mașina la poartă și, în jurul orei 02.00, când am mers până la mașină, am constatat că nu mai aveam plăcuțele de înmatriculare. Nu sunt singurul păgubit. Au fost furate mai multe plăcuțe de înmatriculare și, din păcate, camerele video nu funcționează”, ne-a semnalat unul dintre cei care au pățit necazul.

Un alt păgubit a povestit că un prieten l-a sunat noaptea și l-a anunțat că nu mai are numere de înmatriculare. Omul s-a dus la poartă și a constatat că se confirmă vestea dată de prieten.

La data când a avut loc fapta, oamenii s-au temut că plăcuțele de înmatriculare au fost furate cu un singur scop. Ca acestea să fie montate pe alte mașini care sunt utilizate la diverse fapte penale “sub acoperire”. Asta pentru că în ultimul an, „schema” este folosită, cel mai des, de cei care își fac plinul la benzinării, dar nu plătesc, au povestit oamenii păgubiți.

Continuând cercetările polițiștii au constatat că, în aceeași noapte, au fost sustrase plăcuțele de înmatriculare, nu doar la cele două persoane care au depus sesizare, ci la alte încă trei mașini.

Ulterior, trei dintre cele 5 set-uri de plăcuțe furate au fost găsite. Culmea, se pare că acestea ar fi fost aruncate chiar în curțile păgubiților, existând chiar varianta ca totul să fi fost o glumă neinspirată.

Potrivit IPJ Prahova, cercetările continuă, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru furt calificat, plăcuțele de înmatriculare sustrase fiind date în urmărire.

Foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău