Pățania unui șofer din Prahova. S-a urcat băut la volan și a făcut accident

0
accident-rutier_d9d6f.jpg

accident-rutier_d9d6f.jpg

Accidentul a avut loc, miercuri noaptea, pe DJ 102E, pe raza localității Iordăcheanu, între satele Vărbila și Nisipoasa, pe direcția de mers dinspre comuna Plopu. Polițiștii au fost sesizați că șoferul auto era încarcerat, numai că ajunși la fața locului oamenii legii au constatat că autoturismul era abandonat într-un șanț.

Astfel, agenți de poliție din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Apostolache, s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit un autoturism care se afla în afara părții carosabile, într-un șanț.

Martorii prezenți la incident au declarat polițiștilor că bărbatul care se afla la volan a fost ajutat să iasă din autoturism, după care a fugit în pădure.

În cauză, polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că autoturismul aparține unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova.

„Pe parcursul cercetărilor, persoana a revenit la locul accidentului și a recunoscut faptul că a condus autoturismul implicat în incidentul rutier. Totodată, a declarat faptul că a consumat băuturi alcoolice pe parcursul zilei și că nu a suferit leziuni în urma evenimentului. Întrucât nu a fost de acord să fie testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul orășenesc Urlați pentru a i se recolta probe biologice de sânge, și această procedură fiind refuzată.Astfel, conducătorului autoturismului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice”, a precizat IPJ Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău