accident-rutier_d9d6f.jpg

Accidentul a avut loc, miercuri noaptea, pe DJ 102E, pe raza localității Iordăcheanu, între satele Vărbila și Nisipoasa, pe direcția de mers dinspre comuna Plopu. Polițiștii au fost sesizați că șoferul auto era încarcerat, numai că ajunși la fața locului oamenii legii au constatat că autoturismul era abandonat într-un șanț.

Astfel, agenți de poliție din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Rurală Apostolache, s-au deplasat la locul indicat, unde au găsit un autoturism care se afla în afara părții carosabile, într-un șanț.

Martorii prezenți la incident au declarat polițiștilor că bărbatul care se afla la volan a fost ajutat să iasă din autoturism, după care a fugit în pădure.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză, polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că autoturismul aparține unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Prahova.

„Pe parcursul cercetărilor, persoana a revenit la locul accidentului și a recunoscut faptul că a condus autoturismul implicat în incidentul rutier. Totodată, a declarat faptul că a consumat băuturi alcoolice pe parcursul zilei și că nu a suferit leziuni în urma evenimentului. Întrucât nu a fost de acord să fie testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul orășenesc Urlați pentru a i se recolta probe biologice de sânge, și această procedură fiind refuzată.Astfel, conducătorului autoturismului i-a fost reținut permisul de conducere și i s-a întocmit dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice”, a precizat IPJ Prahova.

foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg