tanar-mort-intoxicatie-carbon_6753b.jpg

Tragedia a avut loc luni seară, în satul Găgeni, comuna Păulești. Un tânăr în vârstă de 21 de ani și-a pierdut viața, din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, care avea domiciliul în Găgeni, ar fi mers la rude în aceeași localitate, iar la un moment dat ar fi intrat în baie.

Aici urma să aibă loc tragedia. După 10 - 15 minute, cum tânărul nu a mai dat niciun semn de viață, rudele au intrat peste el și l-au găsit în stare de inconștiență. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rudele au apelat imediat la un vecin care era medic, dar și la 112 pentru a solicita sprijinul echipajelor de la Serviciul de Ambulanță.

În ciuda manevrelor de resuscitare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții tânărului.

Cazul a intrat imediat în atenția polițiștilor, care s-au deplasat la fața locului. În urma cercetărilor efectuate s-a depistat și principala cauză care ar fi condus la tragedie. 

Se pare că în baie era montată o instalație de încălzire alimentată cu o butelie de gaze, însă nu era prevăzută și o instalație de evacuare a gazelor. De obicei, proprietarii locuinței, pentru evacuarea gazelor rezultate, lăsau un geam deschis. 

De data aceasta, se pare că improvizațiile la instalația de încălzire au făcut o victimă. Tânărul în vârstă de 21 de ani s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Cauza exactă a morții va fi stabilită, însă, cu exactitate după efectuarea necropsiei.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se efectuează cercetări, sub directa coordonare a unui procuror, pentru a se stabili cum anume s-a produs tragedia.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg