articole-pirotehnice-neautorizate_2fdc9.jpg

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, controale privind operațiunile cu articole pirotehnice desfășurate de operator economici de pe raza județului Prahova. La sediul unei societăți comerciale au descoperit articole neautorizate.

Astfel, spun polițiștii, la una dintre societățile verificate, cu sediul în municipiul Câmpina, au constatat că în încăperea de păstrare a articolelor pirotehnice erau depozitate alte categorii decât cele pentru care era autorizată incinta.

„Având în vedere cele constatate, pe numele administratorului societății a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, fiind ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 74 kg articole pirotehnice din categoriile T1 și F2”, a anunțat IPJ Prahova.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg