femeie-acuzata-furt-ploiesti_289ae.jpg

Persoana bănuită de comiterea faptelor este o femeie, în vârstă din 42 de ani, din Ploiești. Aceasta, profitând de aglomerația de la Halele Centrale.

Femeia avea se pare același mod de „operare”. Profita de aglomerația din zona Halelor Centrale și de neatenția victimelor. 

Prima sesizare a fost înregistrată la Poliția Municipiului Ploiești în data de 29 octombrie. O femeie a reclamat faptul că în timp ce se afla în zona Halele Centrale, persoane necunoscute i-au sustras din sacoșa pe care o avea asupra sa un portofel ce conținea documente personale și suma de 50 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Două zile mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 79 de ani, a sesizat aceeași subunitate de poliție că a fost victima unei infracțiuni cu același mod de operare, în aceeași zonă.

„Polițiștii au efectuat verificări și au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor  – o femeie de 42 de ani, din municipiu. Față de aceasta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, după care a fost prezentată Judecătoriei Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunțat IPJ Prahova.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg