O femeie din Ploiești a fost arestată preventiv după ce a comis mai multe furturi. Victimele erau lăsate fără bani în zona Halelor Centrale

0
femeie-acuzata-furt-ploiesti_289ae.jpg

femeie-acuzata-furt-ploiesti_289ae.jpg

Persoana bănuită de comiterea faptelor este o femeie, în vârstă din 42 de ani, din Ploiești. Aceasta, profitând de aglomerația de la Halele Centrale.

Femeia avea se pare același mod de „operare”. Profita de aglomerația din zona Halelor Centrale și de neatenția victimelor. 

Prima sesizare a fost înregistrată la Poliția Municipiului Ploiești în data de 29 octombrie. O femeie a reclamat faptul că în timp ce se afla în zona Halele Centrale, persoane necunoscute i-au sustras din sacoșa pe care o avea asupra sa un portofel ce conținea documente personale și suma de 50 lei.

Două zile mai târziu, o altă femeie, în vârstă de 79 de ani, a sesizat aceeași subunitate de poliție că a fost victima unei infracțiuni cu același mod de operare, în aceeași zonă.

„Polițiștii au efectuat verificări și au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor  – o femeie de 42 de ani, din municipiu. Față de aceasta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, după care a fost prezentată Judecătoriei Ploiești, ocazie cu care s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a anunțat IPJ Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău