Temperaturi de peste 20 grade Celsius. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

0
prognoza-meteo-anm_8e9bd.jpg

prognoza-meteo-anm_8e9bd.jpg

După o perioadă în care ninsorile și-au făcut apariția în zona de munte, meteorologii anunță că mercurul în termometre va urca până la 23 de grade Celsius, cu peste 10 grade mai mult față de valorile normale pentru această perioadă.

ANM a emis, luni prognoza meteo pentru următoarele săptămâni, iar veștile sunt bune pentru cei care nu s-au obișnuit cu trecerea la sezonul rece.

„În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa cu mult peste cele normale în prima jumătate a lunii noiembrie, cu până la 8…12 grade peste mediile multianuale. Astfel, maximele diurne se vor încadra între 18 și 23 de grade, iar minimele între 6 și 12 grade” a anunțat ANM.

Meteorologii susțin că o răcire este estimată să se producă după data de 14 noiembrie, însă cel mai probabil vremea va rămâne ușor mai caldă decât în mod obișnuit.

„Probabilitatea pentru ploi cu caracter local și temporar va fi mai ridicată după data de 9 noiembrie, însă regimul pluviometric va fi deficitar pentru mare parte a regiunii”, a precizat ANM.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău