intoxicatii-monoxid-carbon_b2bfb.jpg

Primul caz a fost înregistrat, sâmbătă seară, la Sângeru, iar cel de-al doilea, duminică, la Boldești Grădiștea. Trei fetițe și o femeie au necesitat transportul la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Prima intervenție a avut loc sâmbătă seară, în satul Piatra Mică, din comuna Sângeru. Victimele monoxidului de carbon au fost o fetiță în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 65 de ani.

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Urlați, unde au refuzat, pe bază de semnătură, să fie transferate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un al doilea caz a fost înregistrat duminică noapte, când două copile, în vârstă de 7 ani, respectiv de 13 ani, din Boldești Grădiștea au avut nevoie de asistență medicală după ce au început să se simtă rău.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Copilele au fost transportate de urgență, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, după ce au fost diagnosticate cu intoxicație cu monoxid de carbon.

Cele două copile au rămas internate în spital, sub supravegherea medicilor, până în această dimineață.

foto cu caracter ilustrativ

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg