Trei fetițe și o femeie au ajuns, în weekend, la spitale din Prahova, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

0
intoxicatii-monoxid-carbon_b2bfb.jpg

intoxicatii-monoxid-carbon_b2bfb.jpg

Primul caz a fost înregistrat, sâmbătă seară, la Sângeru, iar cel de-al doilea, duminică, la Boldești Grădiștea. Trei fetițe și o femeie au necesitat transportul la spital după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Prima intervenție a avut loc sâmbătă seară, în satul Piatra Mică, din comuna Sângeru. Victimele monoxidului de carbon au fost o fetiță în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 65 de ani.

Ambele persoane au fost transportate la Spitalul Urlați, unde au refuzat, pe bază de semnătură, să fie transferate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Un al doilea caz a fost înregistrat duminică noapte, când două copile, în vârstă de 7 ani, respectiv de 13 ani, din Boldești Grădiștea au avut nevoie de asistență medicală după ce au început să se simtă rău.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Copilele au fost transportate de urgență, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, după ce au fost diagnosticate cu intoxicație cu monoxid de carbon.

Cele două copile au rămas internate în spital, sub supravegherea medicilor, până în această dimineață.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău