Străzi închise în Câmpina. Pe ultima sută de metri, municipalitatea dă zor cu lucrările de modernizare și canalizare

foto_campina_cf02f.jpg

foto_campina_cf02f.jpgDupă ce tot anul, localnicii din Câmpina au tot așteptat să vadă utilajele și muncitorii la lucru pe străzile din oraș, abia sfârșitul lui 2019 le oferă această imagine. Să fie oare semn de campanie electorală în plină desfășurare sau una mai importantă care bate la ușă pentru aleșii locali?!

Lăsăm speculațiile și vă aducem la cunoștință că, începând cu 4 noiembrie, vor exista o serie de lucrări care vor afecta circulația rutieră pe următoarele artere:

– 1 Decembrie 1918, unde vor avea loc lucrări de modernizare, fapt pentru care, se va circula pe o singură bandă, iar parcarea autovehiculelor va fi interzisă în perioada 04.11- 07.11.2019;
– Pe Bd. Carol I (din dreptul hotelului Muntenia până în dreptul CEC Bank), lucrări de canalizare din cauza cărora va fi închisă câte o bandă pe ambele sensuri.

– Aceeaşi situaţie se va regăsi şi pe strada Mihail Kogălniceanu (porţiune cuprinsă între Bd.Carol I şi strada Republicii). Închiderea este avizată pentru 30 de zile.

Rămâne de văzut cât va permite vremea de sfârșit de toamnă ca aceste lucrări să fie realizate în condiții optime și să respecte termenul de finalizare.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: facebook Ștefan Mușoiu

foto_campina_3851f.jpg

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596