foto_campina_cf02f.jpgDupă ce tot anul, localnicii din Câmpina au tot așteptat să vadă utilajele și muncitorii la lucru pe străzile din oraș, abia sfârșitul lui 2019 le oferă această imagine. Să fie oare semn de campanie electorală în plină desfășurare sau una mai importantă care bate la ușă pentru aleșii locali?!

Lăsăm speculațiile și vă aducem la cunoștință că, începând cu 4 noiembrie, vor exista o serie de lucrări care vor afecta circulația rutieră pe următoarele artere:

- 1 Decembrie 1918, unde vor avea loc lucrări de modernizare, fapt pentru care, se va circula pe o singură bandă, iar parcarea autovehiculelor va fi interzisă în perioada 04.11- 07.11.2019;
- Pe Bd. Carol I (din dreptul hotelului Muntenia până în dreptul CEC Bank), lucrări de canalizare din cauza cărora va fi închisă câte o bandă pe ambele sensuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- Aceeaşi situaţie se va regăsi şi pe strada Mihail Kogălniceanu (porţiune cuprinsă între Bd.Carol I şi strada Republicii). Închiderea este avizată pentru 30 de zile.

Rămâne de văzut cât va permite vremea de sfârșit de toamnă ca aceste lucrări să fie realizate în condiții optime și să respecte termenul de finalizare.

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: facebook Ștefan Mușoiu

foto_campina_3851f.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg