spitalul-pediatrie-ploiesti_cc18b.jpg

Cei doi minori din Ploiești, unul  în vârstă de 5 ani, iar celălalt în vârstă de 6 ani, au avut nevoie de ajutorul medicilor după ce sâmbătă seară au fost găsiți aproape inconștienți, ambii prezentând o formă gravă de intoxicație etalonică.

O persoană a sunat la 112, sâmbătă seară, în jurul orei 19.50, și a solicitat ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova.

Copiii au fost preluați și transportați la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Băiețelul în vârstă de 5 ani era în comă GCS 8, în timp ce minorul în vârstă de 6 ani a fost diagnosticat ca fiind în stare avansată de ebrietate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ambii au fost diagnosticați cu intoxicație etalonică. Momentan nu se știe cum anume cei doi minori au reușit să consume o cantitate mare de alcool.

Medicii de la Spitalul de Pediatrie Ploiești au reușit să-i stabilizeze pe ambii minori. Aceștia au rămas internați, sub supraveghere medicală, sâmbătă noapte, iar duminică au fost externați.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg