Șoferul care a fugit de polițiști și a avariat două autoturisme în Ploiești a fost reținut

0
auto_b8054.jpg

auto_b8054.jpg

Incidentul a avut loc, duminică dimineață, când un echipaj al Poliției Rutiere Ploiești a încercat să oprească la control un autoturism. Numai că șoferul, în loc să încetinească și să tragă pe dreapta, și-a continuat drumul. A urmat apoi o urmărire ca în filme, iar apoi autoturismul ar fi lovit două mașini parcate. Povestea nu se termină aici, pentru că la sediul Poliției s-a prezentat o femeie, care a susținut că ea a condus autoturismul. Într-un final, șoferul auto a fost identificat și reținut pentru 24 de ore.

Echipajul Poliției Rutiere a încercat să oprească, duminică dimineață, un autoturism care circula pe strada Transilvaniei din Ploiești. Numai că șoferul mașinii în loc să oprească și-a continuat drumul. 

Citește și: Urmărire ca în filme pe străzile din Ploiești. Un conducător auto a fugit de polițiști și a lovit două mașini parcate – FOTO

La un moment dat, mașina urmărită a lovit două autoturisme parcate pe strada Neagoe Basarab. Imediat, ocupanții din auto vinovat de producerea accidentului au coborât din mașină și au luat-o la goană, însă doi dintre ei au fost prinși și imobilizați.

Ulterior, la sediul Poliției s-a prezentat o femeie în vârstă de 41 de ani, însoțită de soțul ei, în vârstă de 40 de ani, care a susținut că ea ar fi de vină pentru tot. Cum existau suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate, cercetările au continuat sub supravegherea unui procuror. 

În cursul zilei de duminică, Poliția a lămurit întreaga situație, iar cel vinovat de producerea accidentului a fost identificat.

„În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului implicat în eveniment s-ar fi aflat un ploieștean în vârstă de 40 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie”, a precizat IPJ Prahova.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței de judecată cu propunere legală.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău