Urmărire ca în filme pe străzile din Ploiești. Un conducător auto a fugit de polițiști și a lovit două mașini parcate – FOTO

0
auto_27d0b.jpg

auto_27d0b.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață, în jurul orelor 07:48, în Ploiești. Un echipaj al Poliției Rutiere a încercat să oprească un conducător auto, care circula pe strada Transilvaniei, din direcția Gara de Nord către Sud. Cum șoferul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. 

Mașina urmărită a ajuns pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, numai că aici autoturismul a derapat, iar fugăritul a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două autoturisme parcate. Imediat, ocupanții din mașina urmărită au coborât și au fugit.

Citește și: Șoferul care a fugit de polițiști și a avariat două autoturisme în Ploiești a fost reținut

Povestea nu se încheie aici. Polițiștii au reușit să prindă și să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului, care au fost conduși la unitatea de poliție.

Ce a urmat însă depășește orice scenariu de film. În cursul zilei, la sediul poliției s-a prezentat o femeie de 41 de ani împreună cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment.

„La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului si conducere fără permis. Cercetările se desfășoară sub directa coordonare și supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploiești”, a anunțat IPJ Prahova.

accident-ploiesti_756ef.jpg

auto-accident_8e3ed.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău