auto_27d0b.jpg

Incidentul a avut loc duminică dimineață, în jurul orelor 07:48, în Ploiești. Un echipaj al Poliției Rutiere a încercat să oprească un conducător auto, care circula pe strada Transilvaniei, din direcția Gara de Nord către Sud. Cum șoferul nu a oprit, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. 

Mașina urmărită a ajuns pe strada Neagoe Basarab, în încercarea de a-și asigura scăparea, numai că aici autoturismul a derapat, iar fugăritul a pierdut controlul asupra volanului și a lovit două autoturisme parcate. Imediat, ocupanții din mașina urmărită au coborât și au fugit.

Citește și: Șoferul care a fugit de polițiști și a avariat două autoturisme în Ploiești a fost reținut

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Povestea nu se încheie aici. Polițiștii au reușit să prindă și să imobilizeze doi dintre cei trei ocupanți ai autoturismului, care au fost conduși la unitatea de poliție.

Ce a urmat însă depășește orice scenariu de film. În cursul zilei, la sediul poliției s-a prezentat o femeie de 41 de ani împreună cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, aceasta declarând că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în eveniment.

„La această oră, persoanele sunt audiate în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul, existând suspiciuni cu privire la veridicitatea celor declarate. În cauză sunt efectuate cercetări pentru favorizarea infractorului si conducere fără permis. Cercetările se desfășoară sub directa coordonare și supraveghere a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploiești”, a anunțat IPJ Prahova.

accident-ploiesti_756ef.jpg

auto-accident_8e3ed.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg