Starea victimelor din accidentul grav de pe DN1, de la Comarnic

0
accident-grav-dn1-starea-victimelor_dfb7a.jpg

accident-grav-dn1-starea-victimelor_dfb7a.jpg

Accidentul rutier a avut loc, duminică seară, pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, iar două dintre ele au fost transportate, în stare gravă, la spital.

Accidentul rutier a avut loc, pe DN1, după ce un conducător auto, care circula pe sensul de mers Brașov către Ploiești, ar fi pătruns cu mașina pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un alt auto.

Citește și: Accident cu descarcerare pe DN 1, la Comarnic! Trafic restricționat UPDATE

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. Una dintre victime este un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței,, și traumatism hemitorace.

O a doua victimă este o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost diagnosticată traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței, precum și traumatism la cot și genunchi.

Ambele persoane rănite grav au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Alte trei victime ale accidentului, respectiv o femeie în vârstă de 74 de ani, care avea un traumatism toracic, o femeie cu traumatism cranio-facial și amnezie retrogradă, precum și un bărbat în vârstă de 78 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, au refuzat transportul la spital. 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău