accident-grav-dn1-starea-victimelor_dfb7a.jpg

Accidentul rutier a avut loc, duminică seară, pe DN1, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, iar două dintre ele au fost transportate, în stare gravă, la spital.

Accidentul rutier a avut loc, pe DN1, după ce un conducător auto, care circula pe sensul de mers Brașov către Ploiești, ar fi pătruns cu mașina pe contrasens, moment în care a intrat în coliziune cu un alt auto.

Citește și: Accident cu descarcerare pe DN 1, la Comarnic! Trafic restricționat UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, dintre care două sunt în stare gravă. Una dintre victime este un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care prezintă un traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței,, și traumatism hemitorace.

O a doua victimă este o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost diagnosticată traumatism cranio-cerebral acut, cu pierderea conștienței, precum și traumatism la cot și genunchi.

Ambele persoane rănite grav au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Alte trei victime ale accidentului, respectiv o femeie în vârstă de 74 de ani, care avea un traumatism toracic, o femeie cu traumatism cranio-facial și amnezie retrogradă, precum și un bărbat în vârstă de 78 de ani, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, au refuzat transportul la spital. 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg