campina_555e9.jpegCâmpinenii care tranzitează orașul dinspre și înspre cartierul Câmpinița pe Bulevardul Carol I, vor trebui să recurgă la rute ocolitoare, începând cu 14 octombrie. Conform anunțului Primăriei Câmpina, de la data menționată, ora 8.30, și până pe 8 noiembrie, Bulevardul Carol I va fi închis circulației pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Fibec și intersecția cu Strada Frații Golești.

Se ia această măsură pentru executarea lucrărilor de canalizare derulate de HidroPrahova în cadrul proiectului realizat din fonduri europene: „Finalizare Extindere reţea de canalizare menajeră pe Bd. Carol I”.

Ca rute ocolitoare, Primăria Câmpina propune următoarele străzi:

- pentru sensul de mers Centrul Bd.Carol I – cartier Câmpiniţa, ruta ocolitoare va fi pe strada Goleşti cu continuare pe strada Ion Câmpineanu;

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

- pentru sensul invers de mers, dinspre cartier Câmpiniţa către Centrul Bd.Carol I, rutele alternative vor fi:

a) strada Oituz cu intrare în strada B.P.Haşdeu,
b) strada Pictor N. Grigorescu cu intrare în Strada Plevnei

Foto cu caracter ilustrativ 

campina_9f11a.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg