20190928_183632_df951.jpg

Iarna și-a făcut simțită prezența la munte, unde a nins în ultimele două zile, iar vremea a cunoscut o răcire accentuată în toate localitățile din Prahova. Vestea bună este că meteorologii au anunțat că, începând de mâine, vremea se încălzește, iar temperaturile vor atinge din nou valori de 25 de grade Celsius.

Miercuri și joi, potrivit ANM, vremea se va încălzi semnificativ, astfel încât pe 10 octombrie această medie se va situa în
jurul valorii de 24 grade, mai ridicată decât media climatologică specifică acestei date. Mercurul în termometre va urca însă, în anumite regiuni, chiar și la valori de 25 - 26 de grade Celsius.

Citește și: Imagini cu ninsoarea, de luni dimineață, din Munții Bucegi - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 21 de grade până pe 15 octombrie. În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade”, a mai precizat ANM. 

După ce la munte a nins timp de două zile, meteorologii anunță că vor urma ploi în intervalul 10 - 12 octombrie, dar și în unele zile din a doua săptămână de prognoză. 

La munte, la fel ca în restul județului, vremea se va încălzi treptat, astfel încât pe 10 octombrie media temperaturilor se va situa în jurul valorii de 13 grade, mai ridicată decât media climatologică specifică acestei date, valoare ce se menține, cu mici variații, de la o zi la alta, până pe 15 octombrie.

Vor fi precipitații cu probabilitatea mai ridicată de apariție în intervalul 10-12 octombrie, precum și în unele zile ale celei de-a doua săptămâni, a precizat ANM.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg