Cerere în căsătorie la ceremonia de absolvire a Școlii de Agenți de Poliție din Câmpina FOTO-VIDEO

0
casatorie_46f69.jpg

casatorie_46f69.jpg
Moment inedit la ceremonialul de absolvire a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina, promoția 2019. Unul dintre tinerii absolvenți și-a cerut în căsătorie prietena, în fața profesorilor, celor aproape 1300 de colegi, dar și a miilor de persoane prezente la festivitate. Emoțiile n-au lipsit, iar lucrurile n-au mers întocmai conform planului.

Florin și Angie sunt din Olt. El: proaspăt absolvent al Școlii de Poliție din Câmpina. Ea: o tinerică emoționată care tocmai asistase la ceremonia de absolvire a prietenului său. Tânărul este chemat la raport în fața tribunei pline cu oficialități. N-a vrut să fie singur, așa că și-a chemat alături de el și iubita. A fost momentul în care a ea a bănuit ce urmează, iar emoțiile i-au năpădit pe amândoi.

Tânărul a bâjbâit o declarație de dragoste pe care, cu siguranță, o repetase mai mult decât materiile de examen, a îngenuncheat în fața domnișoarei și i-a înmânat inelul de logodnă. Uralele au început să curgă, însă florile… Unde-s florile?

Este drept că multora le-a atras atenția un buchet foarte frumos, ceva mai pompos decât altele, dar pe care, în momentul cererii, n-a mai avut cine să-l aducă. Persoanele care i-au fost complice lui Florin au ținut să imortalizeze episodul cererii, lăsând florile în mulțime.

„Mi-am dorit să fie ceva aparte, să ne aducem aminte cu plăcere de acest moment și peste ani. Emoții au fost, s-au văzut. Anul viitor ne vom căsători, iar până atunci urmează să-mi încep și noua profesie“, ne-a mărturisit tânărul agent de poliție.

Foto:

casatorie_be2ba.jpg

fac1d0d3-32f2-440f-89c3-014d399366f6_f1179.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău