Bărbatul cu arsuri pe 90% din suprafața corpului, transferat, în stare gravă, la un spital din București

0
incendiu-barbat-arsuri-stare-grava-ploiesti_61551.jpg

incendiu-barbat-arsuri-stare-grava-ploiesti_61551.jpg

Tragedia s-a produs miercuri seară, pe strada Romană din Ploiești, într-o zonă unde exista un incendiu de vegetație uscată. Victima, care a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată inițial la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă din cauza rănilor grave suferite a fost transferată la o unitate medicală din București.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat intervenția pompierilor după ce o persoană a fost cuprinsă de flăcări. Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că un bărbat suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Citește și: O persoană autoincendiată pe strada Romană, din Ploiești! Victima are arsuri pe 90% din corp UPDATE

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova, a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corporală și arsuri ale căilor aeriene produse prin autoincendiere.

Victima a fost transportată inițial la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă, din cauza rănilor grave, a fost transferată la Spitalul Clinic Sf. Maria (Spitalul Grivița) din București.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău