incendiu-barbat-arsuri-stare-grava-ploiesti_61551.jpg

Tragedia s-a produs miercuri seară, pe strada Romană din Ploiești, într-o zonă unde exista un incendiu de vegetație uscată. Victima, care a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, a fost transportată inițial la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă din cauza rănilor grave suferite a fost transferată la o unitate medicală din București.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat intervenția pompierilor după ce o persoană a fost cuprinsă de flăcări. Ajunși la fața locului, pompierii militari au constatat că un bărbat suferise arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Citește și: O persoană autoincendiată pe strada Romană, din Ploiești! Victima are arsuri pe 90% din corp UPDATE

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova, a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din suprafața corporală și arsuri ale căilor aeriene produse prin autoincendiere.

Victima a fost transportată inițial la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, însă, din cauza rănilor grave, a fost transferată la Spitalul Clinic Sf. Maria (Spitalul Grivița) din București.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Roxana Tănase
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg