Serbările Toamnei, organizate într-un municipiu aflat într-o continuă stare de degradare! Ce artiști concertează

0
serbari_cbbcf.JPG

serbari_cbbcf.JPG
Dintr-un municipiu care arată parcă mai rău ca niciodată, nu putea să lipsească anualul bâlci. În week-end, Câmpina va găzdui Serbările Toamnei, un eveniment organizat fără pic de gust, de implicare, de viziune, de dorință de a crea ceva tematic, de bun-gust. Vom avea aceleași tarabe cu mici și bere și cele unde vor fi comercializate tot felul de kitsch-uri.

Festivalul, ajuns la cea de-a XII-a ediție se va desfășura în zona Notariatelor și va debuta sâmbătă, în jurul orei 11.00 cu parada din care nu vor absenta oficialitățile locale.

Tot sâmbătă, în jurul prânzului, va avea loc și premierea elevilor olimpici.
De la ora 12.30 sunt programate spectacolele care se vor derula pe scena amplasată în Centrul Civic, susținute de ansambluri folclorice din județul Prahova.

Pe seară, după ora 19 vor concerta Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” al Casei de Cultura „Geo Bogza” Câmpina, Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina, dar și Angelica Balașa, Gabriel Dumitru, Cristina Turcu Preda și Gelu Voicu.

Poate unul dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului sau, cu siguranță, cel mai elegant, va fi cel oferit de Big Band-ul Jazz Society al Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploiești. Aceștia vor concerta duminică, începând cu ora 18.00, în Parcul „la Soldat“.
Seara de duminică va fi încheiată cu muzica lui Lino Golden, What’s Up, Amna și The Motans.

În rest, nimic nou, nimic spectaculos, nimic organizat, nimic tematic, nimic cu bun-simț. Îți trebuie timp, interes, echipă, un strop de imaginație și niște fonduri. Nu că un astfel de bâlci n-ar înghiți suficienți bani, dar când merge și-așa, de ce să nu oferim în continuare alegătorului „pâine și circ“?!

Foto:

serb_toamnei_f15a1.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău