serbari_cbbcf.JPG
Dintr-un municipiu care arată parcă mai rău ca niciodată, nu putea să lipsească anualul bâlci. În week-end, Câmpina va găzdui Serbările Toamnei, un eveniment organizat fără pic de gust, de implicare, de viziune, de dorință de a crea ceva tematic, de bun-gust. Vom avea aceleași tarabe cu mici și bere și cele unde vor fi comercializate tot felul de kitsch-uri.

Festivalul, ajuns la cea de-a XII-a ediție se va desfășura în zona Notariatelor și va debuta sâmbătă, în jurul orei 11.00 cu parada din care nu vor absenta oficialitățile locale.

Tot sâmbătă, în jurul prânzului, va avea loc și premierea elevilor olimpici.
De la ora 12.30 sunt programate spectacolele care se vor derula pe scena amplasată în Centrul Civic, susținute de ansambluri folclorice din județul Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe seară, după ora 19 vor concerta Ansamblul Folcloric “Ghiocelul” al Casei de Cultura „Geo Bogza” Câmpina, Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului Câmpina, dar și Angelica Balașa, Gabriel Dumitru, Cristina Turcu Preda și Gelu Voicu.

Poate unul dintre cele mai frumoase momente ale evenimentului sau, cu siguranță, cel mai elegant, va fi cel oferit de Big Band-ul Jazz Society al Filarmonicii „Paul Constantinescu" din Ploiești. Aceștia vor concerta duminică, începând cu ora 18.00, în Parcul „la Soldat“.
Seara de duminică va fi încheiată cu muzica lui Lino Golden, What’s Up, Amna și The Motans.

În rest, nimic nou, nimic spectaculos, nimic organizat, nimic tematic, nimic cu bun-simț. Îți trebuie timp, interes, echipă, un strop de imaginație și niște fonduri. Nu că un astfel de bâlci n-ar înghiți suficienți bani, dar când merge și-așa, de ce să nu oferim în continuare alegătorului „pâine și circ“?!

Foto:

serb_toamnei_f15a1.JPG

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg