Starea victimelor din accidentul de la Ploiești, în care a fost implicată o ambulanță

0
accident-starea-victimelor-ploiesti_16f2c.jpg

accident-starea-victimelor-ploiesti_16f2c.jpg

Accidentul rutier a avut loc în Ploiești, la intersecția Nord cu Șoseaua Vestului, în zona McDonald`s, după ce o ambulanță, aflată în misiune, care transporta o pacientă în stare gravă la spital, a intrat în coliziune cu un autoturism, care nu ar fi oprit pentru a acorda prioritate de trecere autospecialei.

În ciuda faptului că ambulanța circula cu semnale acustice și luminoase, autoturismul nu a oprit pentru a acorda prioritate de trecere. În urma impactului dintre cele două mașini, patru persoane au fost rănite.

Printre victime se numără șoferul ambulanței, asistenta medicală și pacienta din autospecială.

Pacienta, o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost preluată în comă, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic și necesita transportul de urgență la spital, motiv pentru care de altfel ambulanța circula cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Cei trei angajații SAJ au fost și ei transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, cu multiple traumatisme.  Este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani, care prezintă traumatism hemitorace. Un alt bărbat în vârstă de 43 de ani a fost diagnosticat tot cu traumatism hemitorace. Transportată la spital a fost și o femeie, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral minor, traumatism la coloana cervicală și traumatism toraco-abdominal.

O a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 64 de ani, care nu prezenta leziuni, a refuzat transportul la spital, pentru investigații medicale suplimentare.

Foto: Sursă – ISU Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău